uFeel.me
sms
Автор: guara,  20 юли 2008 г. в 00:53 ч.
прочити: 899
gledam te v o4ite...o4i golemi palni s strast.me4taq da dokosvam tqloto ti ,da 4uq trepeta na sarceto ti, da 4uvam di6aneto...rakata mi da se spuska nejno po kojata ti..vlajnite ti usni da se slivat s moite usni..da risuvam silueta na tqloto ti s usni..da celuvam vsqko edno prastence ..savar6enstvo..tqloto mi trepero..sarceto prepuska,nejnost,strast..nqmam dumi ..polagam glava na tvardite ti i krasivi gardi i se ostavqm nejno da me gali6 po cqloto tqlo.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me