uFeel.me
sms
Автор: guara,  20 юли 2008 г. в 00:48 ч.
прочити: 1005
dale4e si ti..glasa ti v vsqka duma 4uvam az i no6em i denem...kogato ne se 4uem dalgo vreme vsqka6 4ast ot men q nqma ..vsqka6 nqkoi e iztragnal 4ast ot sarceto i du6ata mi..obi4am te i 4akam momenta v koito 6e se otpusna v obqtiqta tu izmorena ot dalgiq den no 6asliva mnogo 6asliva .....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me