uFeel.me
sms
Автор: guara,  1 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1269

NE SAM TI KAZVALA NO AZ IMAM AKVARIUM I V NEGO ZLATNA RIBKA ...TQ IZPALNQVA TRI JELANIQ ..A MOITE TRI JELANIQ SI TI..SEGA RAZBIRAM ZLATNATA RUSALKA ..AZ BIH NAPRAVILA ZA TEB LUBOB MOQ DORI POVE4E ISKAM DA SI SAMO MOQ I DA NE POMISLQ6 ZA NIKOQ DRUGA JENA .A SAMO ZA MEN....OBI4AM TE...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me