uFeel.me
sms
Автор: mechtaq_za_teb,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 4785
Една любов, която няма да забравя. Една любов, която вечно ще пламти. Една любов, която вечна ще остане. Една любов, която ще пазим аз и ти. Една любов, може би измама, игра на чувства, може би лъжи. Една любов, която свързва двама. Една любов, на която дадох своите мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me