uFeel.me
sms
Автор: mechtaq_za_teb,  28 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1876
Едно момиче срещу мен стоеше.От момче бе сърцето й разбито!Тя обичаше го упорито!През сълзи ми разказа,че влюбена е до полуда.Жал ми е,че трябва тя да страда!Ръка протегнах,но се спрях...Разделяше ни стъклена преграда,аз пред огледалото стоях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me