uFeel.me
sms
Автор: stics,  20 юли 2013 г. в 15:20 ч.
прочити: 1035
Отново китарата своя потънала в прах
аз прегърнах и
тя засвири ми с тънките
си струни!
Спомена за теб ми довя и
сълзи намокриха очите!
Все още за твоята
усмивка
аз тъгувам...
не мога на сърцето си
да забраня да те обича! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me