uFeel.me
sms
Автор: Pipii,  18 април 2013 г. в 17:28 ч.
прочити: 980
Понякога се налага да те наранят... За да си научиш урока, за да си вземеш поука! Най силните хора на тази земя, онези които се смеят шумно и гръмко, но от сърце и наистина, са хората преживели най-тежките битки. Защото те са решили, че нищо не може да ги сломи, че нищо не може да ги спре, че нищо не може и не трябва да разрушава мечтите им!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me