uFeel.me
sms
Автор: marchella_mt,  24 март 2013 г. в 10:24 ч.
прочити: 1016
Когато слънцето залезе и настане тъмнина,
когато заблестят звездите и настъпи нощта,
едно ангелче разстоянието прелетява
и към теб се приближава
като искрено ти пожелава:
спи спокойно цяла нощ,
до твоята любов заспал си сякаш,
и нека сънят ти тази нощ
е изпълнен с красота, вълшебство и разкош.
И много целувки за лека нощ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me