uFeel.me
sms
Автор: Angelcheto89,  11 март 2013 г. в 19:46 ч.
прочити: 845

Ти си този, който ме кара да се усмихвам, когато съм тъжна. Ти си този, който попива сълзите ми, когато се стичат по лицето ми. Ти си този, до който заспивам нощем, сгушена в прегръдката ти. Ти си този, до който се събуждам сутрин, с усмивка на дете. Ти си този, за който дишам и живея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me