uFeel.me
sms
Автор: nqkoq,  8 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 317
Az vqrvam v teb,
az vqrvam v tvoite dumi!
i vsichko za teb,vsichko bih dala!
Jiveq za teb,
jiveq za tvoq pogled!
Kopneq za teb,
kopneq za tvoite ustni!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me