uFeel.me
sms
Автор: Sitara,  13 декември 2012 г. в 21:46 ч.
прочити: 865
Толкова са съвършено чисти мислите ми...
Както линиите на лицето ти...
Пожелавам ти... да можеш
да виждаш през очите ми...
както можеш да усещаш...
със върха на пръстите си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me