uFeel.me
sms
Автор: AnaTod,  14 август 2012 г. в 09:39 ч.
прочити: 1156

Сълзи ли търсиш да откриеш,
там гдето си посял любов...
Невернико, ела да ги изпиеш,
с отрова... да се напоиш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me