uFeel.me
sms
Автор: mrsorrow,  24 юли 2012 г. в 08:59 ч.
прочити: 853

Приеми обичта ми към тебе
със радост и трепет на сърцето,

от целувките ми зажаднели
само ти опитвай цяла вечност.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me