uFeel.me
sms
Автор: logobg,  13 март 2012 г. в 22:40 ч.
прочити: 1204
Може би...
Бягам от мислите си, подтискам чувствата си, само и само за да имам възможността да съм още близо до теб, та дори и като спомен... Търся те във всяка... но уви – ти си споменът, който не се забравя... Не и от мен!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me