uFeel.me
sms
Автор: logobg,  13 март 2012 г. в 22:38 ч.
прочити: 1049
В очите ти виждам вселената, а около теб всичко ме заслепява. Ти си път към небесата по който бих поел, до дъното на душата ти, където се намира екстаза!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me