uFeel.me
sms
Автор: Rosi4ka,  30 декември 2011 г. в 19:03 ч.
прочити: 1209
Ти си моят живот...
без теб не мога нито една секунда...
никога не бих те наранила...
обичам те, мило мое сладурче...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me