uFeel.me
sms
Автор: Pipii,  14 ноември 2011 г. в 01:55 ч.
прочити: 994
Ако можех да се влюбя само два пъти,
първия път бих се влюбила в теб!
Ако ти се окажеш грешка,
то втория път бих се влюбила в грешката...
ღ♥ ღ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me