uFeel.me
sms
Автор: Hlapi,  29 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 539
Vqtarat 6te bade moeto dihanie, gore6ti kapki-moite salzi, a kogato me dokosne6, 6te vidi6 blqsaka v moite o4i...6te moje6 li da zadarji6 daha si, ako te dokosna?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me