uFeel.me
sms
Автор: ilius,  22 май 2011 г. в 01:06 ч.
прочити: 1105
...Какво му стана? Защо все нея гледаше и само нея чуваше? Не бях сами имаше още много други благородници но той нито ги виждаше инто ги чуваше... Само нейните oчи виждаш, само нейни глас чуваше... Полудях ли? Или съм омъгьоън? Ти да не си вещица и с каква черна магия овладя душата ми? О красота неземна, о богиньо моя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me