uFeel.me
sms
Автор: diana199406,  9 май 2011 г. в 21:15 ч.
прочити: 1011
Гледаш ме-малка,чернокоса ученичка,
но в любовната игра съм твоята секси какичка.
С устни нежно ще целувам
по места,където най-жадуваш
и на теб ще се любувам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me