uFeel.me
sms
Автор: diana199406,  9 май 2011 г. в 21:13 ч.
прочити: 988
Да те докосвам аз обичам,
дрехите ти да събличам,
да те целувам страстно по вратленцето,
да ти шепна тихо на ушенцето
да укротя \"звяра\" в теб
и да те накарам да се почувстваш друг човек!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me