uFeel.me
sms
Автор: Nevi,  28 март 2011 г. в 17:06 ч.
прочити: 1177
Дори когато сълзи напират в очите ми...
Дори когато душата копнее за тебе...
Дори когато сърцето на въглен ми стане...
от толкова много обич по тебе...

Ах, тази думичка „Обичам те\",
колко е трудно да я прошепна!!!
Защо? Ще попиташ!
Защо ли!?!
Всеки си тръгва от мен, когато я казвах.

А този път ИСКАМ ТИ ДА ОСТАНЕШ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me