uFeel.me
sms
Автор: Ari_Kremen,  5 март 2011 г. в 15:06 ч.
прочити: 1370
Ти си сърцето ми!!!
Ако Tи изчезнеш -
ще изчезна и аз...

Как може да се живее 
без сърце...???!!!

Ari Kremen

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me