uFeel.me
sms
Автор: Ari_Kremen,  21 януари 2011 г. в 11:15 ч.
прочити: 1749
*9/04/2007 Bg


Завинаги е трудно изпълнимо

състояние в пространството...

Но желанието да си завинаги с някого 

е порив на незнанието на душата,

колко е вечна безкрайността!!!

Ari Kremen

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me