uFeel.me
sms
Автор: D.Pachev,  16 януари 2011 г. в 06:30 ч.
прочити: 2725

Колкото
по-близо
те чувствам,
толкова
по-далечна
изглеждаш!
Сякаш
те докосвам,
но дори
не те виждам.
Желая те,
без да искам.
Искам те,
без да питам.
А ти -
ти си просто
красива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me