uFeel.me
sms
Автор: galq94,  9 януари 2011 г. в 15:31 ч.
прочити: 1201
Мога да не ти говоря вече,
мога да те гледам от далече,
мога името ти да не изричам,
но няма да спра да те обичам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me