uFeel.me
sms
Автор: vikity,  8 август 2010 г. в 14:08 ч.
прочити: 1354
Приюти ме,
уморих се от скитане,
от малко приятели и много пиене,
пуша по две кутии цигари,
вечерям през вечер
и се бръсна от скука
с толкова души уж се познавах -
нямам какво да кажа на никого,
приюти ме.
Ето, гласът ми не трепери,
зная ти името:
ти си страхът ми,
радвам се, че се намерихме,
приюти ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me