uFeel.me
sms
Автор: banditcheto,  2 август 2010 г. в 20:32 ч.
прочити: 1024
V sanq ti shte sam az! Shte sam tam pri teb v pregradkite ti, i ti v moite! Shte gledam jadno vlybeno prekrasnite ti ochi, i shte nashepvam tixo kolko te Obicham!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me