uFeel.me
sms
Автор: sisi_mom,  23 май 2010 г. в 17:09 ч.
прочити: 1797

СЕДЕМ SMS-а ЗА ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА:

1. Хайде слънце отвори сладките си очи и посрещни деня с усмивка, разпръсни топлите си лъчи и огрей пътя ми с мечти. Целувам те, целуни ме и ти!

2. Ако разпръсна всички звезди по стъпките, по които те търси сърцето ми, ще създам нова Вселена, в която ти ще си СЛЪНЦЕТО!

3. Повечето наричат човека който обичат \"звезда\". Аз те наричам \"Луна\", защото звездите са хиляди, а Луната - единствена, както си ти за мен!

4. Не зная как да те наричам, за теб сърцето ми тупти, в живота вярно аз обичам и моята любов си ти!

5. Някой ден ти ще ме попиташ, кого повече обичам - теб или моя живот. Аз ще отговоря - моя живот и ти ще ме изоставиш, без да знаеш, че ти си моя ЖИВОТ!

6. Искам да съм късче лед, което да докосне очите ти, да целуне устните ти, да погали бузките ти и да се стопи върху сърцето ти!

7. Ако може някой да напише с лед върху сърцето ти - ОБИЧАМ ТЕ, значи има човек, който те обича повече от МЕН!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me