uFeel.me
sms
Автор: svetletyy,  11 февруари 2010 г. в 18:13 ч.
прочити: 2102
Прегърни ме... без теб е някак тъжно...
Душата ми е като птица без криле.
Спокойствието ми бавно
ме напуска - ти ми го отне...
Целуни ме... с теб се чувствам добре...
Хей - ти си в моето сърце!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me