uFeel.me
sms 3
Автор: mrsorrow,  25 юли 2012 г. в 21:04 ч.
прочити: 1133
Щастието е само миг,
не го оставяй да си иде -
нека двама да му кажем \"Спри!\"
и в сърцата наши да го скрием!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me