uFeel.me
sms 2
Автор: mrsorrow,  25 юли 2012 г. в 21:03 ч.
прочити: 849
Ще нарисувам копнежите си върху теб,
галейки се в струните на твоята душа
и шедьоври приказни ще сътворя навред -
в името на нас и нашата любов една.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me