uFeel.me
sms 2
Автор: gugi80,  6 юли 2011 г. в 19:27 ч.
прочити: 831
Един път - началото си ти, краят - аз.
Едно цвете - цветето си ти, бодлите - аз.
Една сълза - това съм аз, причината си ти...
Едно сърце разбито - разбитото съм аз, причината си ти...
И все пак... един човек ТИ И АЗ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me