uFeel.me
sms
Автор: vassilev12,  17 януари 2010 г. в 11:03 ч.
прочити: 1130

В детската картинка на гърба*,

Ще видиш в бъдеще света.

Дълбоко в твоята душа,

Ще почувстваш любовта.

 

Жената в тебе ще говори,

Мъжът до теб не ще спори.

И ще се роди една мечта,

Която ще обогати света.


ЧИД

* текст върху картичка ръчно правена от дъщеря ми (детинско изпълнение).

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me