uFeel.me
sms
Автор: RuMiToOo,  30 юли 2009 г. в 22:32 ч.
прочити: 1189
Видя ме само веднъж
и се влюби във мен.
Видя ме само веднъж
и каза, че си лудо влюбен във мен.
Видях те само веднъж
и разбрах, че си женкар.
Видях те само веднъж
и разбрах, че всичко това
било е лъжа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me