uFeel.me
sms
Автор: dedelinka,  16 юни 2009 г. в 00:03 ч.
прочити: 1258

Защо ме гледаш така? Нещо твое ли видя...? О, да... забравих, забравил си сърцето си при мен. Не, няма да го върна,колекционирам си сърца... чувствам наслада от това. О, да аз знам, че е тъжно и че не е често, знам това... но някой пита ли ме, аз как се чувствах, когато онова глупаво момче прибра при себе си моето малко сърчице? За бога, та аз бях мъничко дете... най-хубавите години ми отне. За това... сега аз се превърнах в онова момче - крадецът на моето сърце! Прости ми ти, момче.. за това че взимам на заем твоето сърце... просто... чувствам се някак си... добре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me