uFeel.me
sms
Автор: hristina,  6 март 2009 г. в 12:14 ч.
прочити: 1325
Когато си мислиш че живота вече няма смисъл да бъде живян, когато ти се иска да изчезнеш безследно, когато ти се плаче,а няма рамо на което да се опреш, помни че аз винаги ще бъда до теб и ще те подкрепям!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me