uFeel.me
sms
Автор: sweet_baby,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
Az sam sama,a ti sam li si.Az sam tuk,a ti kade si.Az te obi4am,a ti obi4a6 li me.Az se bazikam,a ti varza li se???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me