uFeel.me
sms
Автор: milyty,  28 август 2008 г. в 18:47 ч.
прочити: 1458
Честит рожден ден. Щастлив живот, щастлива младост, желая ти успех на вред, да срещаш трудностите с радост, да бъдеш - ИСТИНСКИ ЧОВЕК. Бъди жив, здрав, щастлив, доволен, знаещ, можещ,искащ.... Бъди желан и пожелаван, обличан и събличан... Да имаш шансове и да не ги пропиляваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me