uFeel.me
sms
Автор: Ananasia,  23 август 2008 г. в 00:27 ч.
прочити: 1377
Бог ми е закрилник,
мощен Цар е Той,
Той ми е светилник,
пази ме в зной.
В зима ме засланя,
в нощ - звезда блести,
Боже аз съм кана,
с Дух ме изпълни.
Бог ме благославя,
милост има Той,
в Божията слава,
мир е и покой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me