uFeel.me
sms
Автор: grogir,  21 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1207
Когато те видях за първи път слънцето огря твоето лице и осъзнах, че ти си господарката на моето сърце. Защо ли влюбих се така безумно. Всъщност влюбен ли съм, не знам?!? Любов ли е или просто поредното желание?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me