uFeel.me
sms
Автор: love_mi_,  13 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1218
Нараняваш ме всяка удобна секунда
унижаваш ме всяка свободна минута!!
Сутрин със сълзи се събуждам,
вечер с болка заспивам,
в заблуда живея откакто те срещнах,
как го правиш
не знам какво правиш с ума ми.
погубваш живота ми,
не нямам
няма как да те от дните ми!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me