uFeel.me
sms
Автор: love_mi_,  13 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1123
Kolko trudno e da ne zapla4e6, kogato bolka v teb gori, kogato iska6 da pokaje6, 4e ti e vse edno i ne boli! Kolko trudno e da zamul4i6, kogato surceto kazva "govori" ! Kolko trudno e da produlji6 natatuk, kogato ustnite ti kazvat "celuni" ! Kolko trudno e da ne posegne6, kogato lubovta ti kazva "dokosni" ! Kolko trudno e da kaje6 "sbogom", kogato iska6 da izvika6 "ostani"..!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me