uFeel.me
sms
Автор: tedka,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1140

Още ли помниш моите думи

Още ли мислиш за мен

Още ли жадуваш моите целувки

Още ли сънуваш ме мен

Още ли искаш да ми се обадиш

да чуеш моя глас

Още ли плачеш

знай, че плача и аз

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me