uFeel.me
sms
Автор: tedka,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1224

Върви при другата говори със нея

тъй както говореше със мен

Върви при другата гушкай я

както гушкаше ме мен

Върви при нея целувай я

както целуваше се с мен

върви при нея и забрави за мен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me