uFeel.me
sms
Автор: tedka,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1066

Бели рози в този хубав ден

Бяло е всичко покрай мен

бял букет ти ми подари

и ме помоли ,,остани"

бяла съм и аз

вървя по бялата пътека

с белия букет, който ти ми подари,

но погледът ми тъжен не може да скрие

сълзите от очите

усмивката ми е красива, но и тя е толкова фалшива

не може да скрие моята черна тъга

бяла съм сега, но не за теб за любовта

в бяло аз вървя, а черна е моята душа

изпълнена с много тъга за теб за мен за любовта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me