uFeel.me
sms
Автор: gogo_pumpala,  25 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1112

И скучно е без теб любов.
Защо ми бягаш аз да те преследвам!?
И "къв е този вечен срок..,
в който чакам те, а ти ме пренебрегваш!?
И тъжно е без теб любов.
Желая те, а ти се подиграваш.
Надменна си и искаш да съм роб -
нещастник, който подминаваш!
Хем знаеш как за тебе аз копнея!
В застой съм сам - назад напредвам!
И спри се моля те, когато минеш пак край мене!
За мене не - за тебе ще се жертвам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me