uFeel.me
sms
Автор: svetletyy,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1261
Честит Рожден Ден!
Нека цялото щастие
бъде в товоите ръце...
И нека има топлина
в твоето сърце...
Бъди все така красива
и все по-щастлива!
Желая ти всичко, което
искаш... да го имаш : )

(специално за Поли по случай рожденият и ден)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me