uFeel.me
sms
Автор: desita_be,  23 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1114

Пратих Слънчо да те буди, да ти каже добър ден. Ала ти тъй сладко спал си, че той се гушнал в облаците притеснен и решил да не изгрява този ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me