uFeel.me
sms
Автор: siseto,  13 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 839
Ако е вярно това,че когато човек умре през очите му минават най-хубавите спомени от живота му.Тогава трябва ли да умра за да те видя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me